• E-mail: bijlaard@online.nl
  • Tel: +31 610834204
The original intention of wearing a watch rolex replica is to keep abreast of the moment, even though the phone is very popular, and many people abandoned the watch, but in contrast to the phone, the watch breitling replica is still relatively convenient. For example, when you want to know the time to ride a bike, dig the phone did not look at the convenience of the watch. Perhaps some are not allowed to bring mobile phones into the occasion, with a watch replica watches to grasp the moment has become inevitable. People who wear watches will also give people a strong sense of time and power. Time and strong sense of dealing with people simply make people work more simple, successful.


Volvotune is een bedrijf dat zich bezig houdt met Volvo electronica en tuning.

Wij hebben ons volledig gericht op het aanpassen van de motormanagement systemen, en daarnaast het overzetten van de Volvo specifieke software zoals de auto configuratie en de bestaande sleutel codes in de ecm, uem dan wel cem. 

Specialisme:

Wij zijn gespecialiseerd in Volvo diesel motoren, benzinemotoren zijn bij ons ook aan het goede adres.  De motoren passen wij volledig  naar wens voor u  aan. Vanzelfsprekend wel binnen de technische mogelijkheden en veiligheidseisen van de Volvostandaard.

Wij verzorgen Ecotuning, Torquetuning en Powertuning.
Combinaties van deze tunings varianten zijn natuurlijk mogelijk. Wachttijd tijdens de werkzaamheden:
In ons bedrijf hebben wij een wachtruimte met gratis wifi, koffie, thee etc. zodat klanten als ze dat willen ook gerust bij ons kunnen "thuiswerken".
Natuurlijk  kunt u de ecm (engine control module) ook naar ons opsturen en krijgt u hem met de nieuwe software terug gestuurd. Eenzelfde geld voor het klonen van modules, indien wij deze binnen krijgen proberen wij deze dezelfde dag kant en klaar weer op de post retour te doen.
Wij beschikken over een Gtech, hiermee kan men een meting doen van voor en na een aanpassing, op aanvraag kunnen wij een uitdraai van voor en na de tuning maken al dan niet met u als chauffeur. (hieraan zijn wel kosten verbonden).

In samenwerking met Volvo demontagebedrijven regenereren wij de electronica modules.  Beter gezegd: we blazen ze nieuw leven in.

Dit houd in dat als er twijfel is over het al dan niet moeten vervangen van uw ECU (ECM) dan wel CEM, wij uw auto specifieke software kunnen overzetten van uw huidige ECU/CEM naar een gebruikte. Helaas zijn niet alle modules mogelijk, om zeker te zijn dat wij de gewenste kunnen behandelen, graag even een email met de gegevens van de auto. 
Let wel:
Onze core business is het tunen van Volvo motoren, daarnaast kunnen wij dus ook de diverse Volvo modules klonen dit doen wij in de losse uren (rustige tijden)

Het activeren van optie's en accessoires in de CEM (centrale electronica module) van Volvo is een bezigheid die wij doen in de loze uren in de rustige (winter) maanden.
Hiervoor is dan van toepassing dat men zelf uitzoekt welke hard en software er bij de betreffende auto hoort.
Wij hebben voor het gemak van de klant een gratis leenauto ter beschikking dit is voor als u tijdens de werkzaamheden vervoer nodig zou hebben.

Met vriendelijke groet Obbe.